Kadaka Kooker 5192 0709
Kadrioru Kooker 5192 0149

No products in the cart.

Brigitte kookeris küpsetamas

Uus Kookeris: BSH kaerakoogid lisatud proteiiniga

Koostöös Brigitte Susanne Hundiga on nüüd Kookeri menüüs gluteenivabast kaerajahust valmistatud minipannkoogid. Kookidesse on lisatud ka Myprotein proteiinipulbrit. “Ma olen väga suur kaerapannkookide fänn ja neid ise teinud nii endale kui teistele. Timmisin retsepti enda jaoks parimaks, et oleks suurepärane maitsekooslus, aga samas oleks ka mõnusalt fitlife,” ütles Brigitte.

Nende kookide kohta võib öelda küll, et kaua tehtud kaunikene, sest alates koostöömõttest kuni reaalse tooteni kulus kaks aastat. Proteiin muidugi kaks aastat enda tähelendu ei oodanud. Kui laua taga lõpuks kohtusime, said koogid menüüsse üsna kiiresti.

Kaerajahust minipannkoogid

BSH kaerakoogid lisatud proteiiniga

Koogid on valmistatud gluteenivabast kaerajahust ja sisaldavad rohkem kiudaineid, kui meie traditsiooniline minipannkook. Kiudained on väga kasulikud tegelased, sest need korrastavad seedimist ja aeglustavad süsivesikute imendumist. Kiudained hoiavad veresuhkru tasakaalus ja seetõttu ei teki pidevat magusavajadust.

Alternatiiv nisujahuga kookidele

Kaerakookide puhul ei ole tegemist gluteenivabade kookidega, kuna kõik Kookeri koogid küpsevad samal pannil. Pigem on see hea alternatiivi neile, kes väldivad nisujahu söömist. Täpselt nii teeb ka Brigitte. “Ma väldin gluteeni, sest see ajab mul alati kõhu paiste. Ma valin alati tervislikuma toidu, sest mul on niimoodi süües kõige parem olla- ainevahetus on kiire ning tuju on hea, samas ei tohi toidu maitse kannatada,” lisas ta.

Kaerakookidesse on lisatud ka Myprotein „Impact Whey Protein“ proteiinipulbrit. Seda valmistatakse 100% preemium kvaliteedi vadakuvalgu kontsentraadist sisaldades igas portsjonis 80% proteiini. Lisaks on sinna lisatud ka aminohappeid ja leutsiini. Proteiinid ehk valgud aitavad organismi üles ehitada, hoolitseda ainevahetuse ja lihaskasvu eest. Samuti nagu kiudainete puhul, aitab valkude tarbimine kaasa kehakaalu kontrollimisel, kuna tekitavad täiskõhutunde pikaks ajaks ning aitab isusid kontrolli all hoida.

15 kaerakooki on 324 kalorit, milles on 10g proteiini ning 10g kiudaineid.

Kaerakoogid on müügil kõikides kohvikutes ja toiduäppides (WoltBolt, Fudy) v.a Raekoja Kooker ja Uisupargid.

E-poest on võimalik tellida 25 või 50 kaerakooki. Suurima rõõmuga küpsetame neid ka sinu üritusel. Lisainfo ja pakkumise koostab teile meie imeline Oliivia: oliivia@kooker.ee

 

 

Leave a Comment