Kadaka Kooker 5192 0709
Kadrioru Kooker 5192 0149

No products in the cart.

pancake 2

Mustikataigna keefiripannkoogid

 

Hapupiima-mustikapannkoogid.

Mustikataigna keefiripannkoogid

Pontsakad keefiripannkoogid, mis viivad keele alla! Lihtne valmistada ning maitsevad eriti hästi koos värskete või sügavkülmutatud mustikatega. Serveeri kodujuustust valmistatud kastmega või moosiga.
Valmistamine 1 hour
Käik Magustoit
Köök Ameerika
Portsjon 1 in

Varustus

  • 1 Saumikser / köögikombain Segamiseks
  • 1 Kauss

Koostisosad
  

Tainas

  • 1 dl keefirit või hapupiima
  • 2.5 dl nisukliisid või nisujahu
  • 2.5 dl nisujahu
  • 1 tk muna
  • 2 tl küpsetuspulbrit
  • 1 näpuots sool
  • 2 sl suhkrut
  • 0,5 dl õli
  • 2 dl mustikaid, sobivad nii värsked kui külmutatud

Kodujuustukaste

  • 2.5 dl kodujuustu
  • 2 sl apelsinimahla
  • 1 sl suhkrut
  • 1 tl vanillsuhkrut

Juhised
 

  • Kodujuustukastmeks sega koostisosad saumikseri või köögikombainiga ühtlaseks ja pane kõrvale seisma.
  • Taigna tegemiseks pane kaussi keefir või hapupiim.
  • Seejärel lisa sega omavahel kokku eraldi kausis jahu, küpsetuspulber ja sool
  • Lisa see taignasegule.
  • Seejärel lisa taignale kliid, suhkur, muna ja õli ning sega ühtlaseks taignaks.
  • Kõige viimasena lisa mustikad. Sügavkülmutatud mustikate puhul ei ole vaja neid eelnevalt üles sulatada.
  • Peale mustikate lisamist sega taigent nii vähe kui võimalik, muidu muutub taigen mustaks.
  • Küpseta pisikesed pontsakad pannkoogid ja naudi neid koos kodujuustukastme ja/või meelepärase moosiga.

Märkmed

Pontsakad keefiripannkoogid, mis viivad keele alla! Lihtne valmistada ning maitsevad eriti hästi koos värskete või sügavkülmutatud mustikatega. Serveeri kodujuustust valmistatud kastmega või moosiga.
Kodujuustukastmeks sega koostisosad saumikseri või köögikombainiga ühtlaseks ja pane kõrvale seisma. Taigna tegemiseks pane kaussi keefir või hapupiim,  seejärel lisa sega omavahel kokku eraldi kausis jahu, küpsetuspulber ja sool ning lisa taignasegule. Seejärel lisa taignale kliid, suhkur, muna ja õli ning sega ühtlaseks taignaks. Kõige viimasena lisa mustikad. Sügavkülmutatud mustikate puhul ei ole vaja neid eelnevalt üles sulatada. Peale mustikate lisamist sega taigent nii vähe kui võimalik, muidu muutub taigen mustaks. Küpseta pisikesed pontsakad pannkoogid ja naudi neid koos kodujuustukastme ja/või meelepärase moosiga.
Märksõna pannkoogid

Leave a Comment

Recipe Rating