Kadaka Kooker 5192 0709
Kadrioru Kooker 5192 0149

No products in the cart.

Kooker Karina

Saage tuttavaks-meie tubli kooker ja kuldmedalist Karina

Saage tuttavaks imelise kookeri Karinaga, kes gümnaasiumi kõrvalt usinasti kooki jõudis küpsetada. Ja ta lõpetas kuldmedaliga!

Esmalt, palun tutvusta ennast. Räägi, kus sa pärit oled ning kuidas Kookerisse sattusid? 

Mu nimi on Karina, olen 19 ja olen suurema osa ajast Kakumäel elanud. Kookerisse sattusin 2019. aastal tänu tutvustele. Mu ema oli suur sõber Edithi ja Tiinaga ning nad olid valmis mulle andma võimaluse proovida kogu seda pannkoogitamise asja.

Tean, et lõpetasid just gümnaasiumi. Millised on sinu edasised plaanid? Kas lähed edasi õppima? 

Ma olen alati Kookeris olnud kooli kõrvalt ja suviti käin palju ka emal abis Tapsi foodtruck’is. Juunis lõpetasin medaliga Viimsi gümnaasiumi ja peale sellist mitme aastast õppimist tahaks korra puhata. Hetkel elan elu nii kuidas läheb, võtan vaheaasta ja lihtsalt naudin mõnda aega. Plaan on kolida septembris Helsingisse, kus mul on ees juba mitmeid sõpru ja tuttavaid ning loodetavasti leida tegevust kuskil, mis on rohkemat kui klienditeenindus, et saaks ikka arendada teisi oskuseid ka nüüd, kus mul on suhtlemine ja külaliste rõõmustamine käpas.

 Kus kohas sind enim kohtab? Mille poolest just need asukohad?

Viimasel ajal võib mind enim kohata vanalinnas või Balti Jaama turul, aga harvemini olen kohal ka loomaias. 

Mis sulle Kookeris enim meeldib? 

Kõige parem osa Kookeri juures on arvatavasti see kambavaim, mis viimasel ajal eriti märgatav on olnud. Mulle meeldib, kuidas kõik kookerid on alati valmis aitama, nii kuidas suudavad ja ei jäta kedagi hätta. Seega jah, mu lemmik osa on ikkagi kookerid. Lisaks on nendega vahva juttu ajada – igav juba ei hakka.

Millega enda vaba aega sisustad? 

Ma olen mänginud basskitarri nüüd juba üle nelja aasta ja isegi kui hiljuti on mitmed teised tegevused rohkem mu aega sisustanud, siis on see üks mu lemmikumaid tegevusi kogu maailmas. Peale selle naudin meeletult raamatute lugemist ning olen see aasta lugenud neid 31. Mu lemmik on “If We Were Villains”. 

Kas Kookeris on kunagi kõht tühi ka? Millised on sinu lemmikud koogid?

Enam ei lähe kõht nii kergesti kookide nägemise peale tühjaks, aga vahest annan ikkagi kiusatusele  alla. Ainsad õiged vastused küsimusele “Millised on parimad koogid?” on vastavalt tujule, kas magusad kondenspiima ja vaarikamoosiga või hakkliha-juustu omad tšillimajoneesi ning natukese hapukoorega. Enam paremaks minna ei saa. 

Milliseid kooke külalistele soovitad? Milliseid kooke peaks kindlasti Kookeris proovima?

Ma arvan kõik koogid on head, aga ma tean faktina, et lihtsalt moosiga või moosi ja kondenspiimaga pannakad on alati kindel valik, kui proovida esimest korda. Olen mitmetele sõpradele tutvustanud Kookerit just nende kookidega ja nad kõik armusid esimesest ampsust. Seega arvan, et need on must-eat osa meie menüüst. 

Jälgi Karina tegemisi tema Instagrami kontolt: https://www.instagram.com/hanniotti/ 

Leave a Comment