Kadaka Kooker 5192 0709
Kadrioru Kooker 5192 0149

No products in the cart.

Kooker Noblessneri Iglupargis jõuluturul

Iglupargi jõulumaal hõljub minipannkookide lõhna

Tallinna kõige ägedamas piirkonnas Noblessneris, asub mere ja maa piiril Iglupark, mis on Kookeri minipannkookide uueks koduks aasta viimasel kuul.

Iglupargi Jõulumaa on midagi täiesti uut Tallinnas. Jõulurüüsse mässitud Iglupargis on võimalik nautida jõuluhõngu Inglusauna kuuma leili saatel või veeta öö maagilisel jõulumaal. Iglupargis on tegevust kõigile. See on hoolikalt läbimõeldud tervik, kus saad aega võtta nii endale, perele, sõpradele kui ka tööle. Jah, ka tööd on seal vinge teha! Näiteks saad töötada või korraldada koosolekuid ja üritusi iglukontoris, nautida sõpradega iglusauna kuulsat leili või vaadata voodist mööduvaid laevu ja jõulumaa tuledesära ööbides iglumajas.

Ja teate mis, ka Kookeril on päris enda iglu. Iglu täis pannkoogilõhna, vaarika toormoosi, muidugi ka limpse, kuuma šokolaadi ja muud head ja paremat- ikka Kookerile omast kraami.  Ja kirsiks tordil ei ole miski muu kui kirsikaste isiklikult. Kookeri menüüs on special Iglupark – only kirsikaste, mis hullutab kõigi maitsemeeli. Peale ka ohtralt jõulusuhkrut ning midagi paremat ei oskakski soovida. Muidugi ei puudu ka jõulumaalt päkapikud, kes pakuvad vahukomme, mida saab elaval leegil küpsetada. Seda kõike mõnusa jõulumuusika- ja meeleolu saatel. Lastele pakuvad suurt rõõmu ka heinapallid, mille otsas on vahva ronida.

Iglupargi jõulumaa on avatud jaanuari alguseni iga

N 16:00-22:00

R 16:00-22:00

L 12:00-22:00

P 12:00-22:00

Erisused:

24.12 on jõulumaa avatud kuni 14.00

25.12 on jõulumaa suletud

Jõulumaal korraldatakse ka erinevaid üritusi nii suurtele kui väikestele. Näiteks on tulevane laupäev suunatud peredele ja lastele, kuna jõulumaad külastab PÄKAPIKK. Just nii! Laupäeval (11.12) on kohapeal Teoteatri päkapikk, kes räägib oma päkapiku elust ja toimetustest ning teeb lastega päkapikumeistri töötoa. Seda kõike soojas iglukontoris, seega ilma pärast muretsema ei pea. Lisaks päkapikule on see laupäev oodata teist erikülalist – poni! Poni külastab jõulumaad (alates kell 13:30) ning ootab suurima elevusega kõiki väikeseid huvilisi, et viia nad jõulumaa tiirule. Need, kes ootavad jõuluvana, neil tasub sammud seada Iglupargi jõulumaale kuupäevadel 18.12 ja 19.12.

Iglupargis on äge ning seda special kirsikastet saab ju ainult sealt. Seega – näeme Noblessneris!

Vaata ka Noblessneri jõulmaa videot: 

 

Leave a Comment