No products in the cart.

Õhukesed pannkoogid ehk Krepid ehk Ülepannikoogid – Retsept

  /  Retseptid   /  Õhukesed pannkoogid ehk Krepid ehk Ülepannikoogid – Retsept
Õhukesed pannkoogid

Õhukesed pannkoogid ehk Krepid ehk Ülepannikoogid – Retsept

 

Õhukesed pannkoogid

Õhukesed pannkoogid ehk Krepid ehk Ülepannikoogid - Retsept

Õhukesed ja krõbedad ülepannikoogid on vastupandamatud. Nende järele haarab nii väike kui suur pannkoogisõber ning koduse moosiga maitsevad need oivaliselt. Retsept on lihtne, taigen valmib kiiresti ning sellest kogusest jätkub 4-le inimesele.
Valmistamine 30 minutes
Küpsetamine 1 hour
Kokku 1 hour 30 minutes
Käik Magustoit
Portsjon 4 in

Varustus

  • 1 Vispel
  • 1 Pann
  • 1 Kauss taigna jaoks
  • 1 Kulp
  • 1 Kauss valmis pannkookide jaoks

Koostisosad
  

  • 4 tk munad suurus M või L
  • 60 g suhkur 3/4 dl
  • 200 g nisujahu 3,3 dl
  • 1 näpuots sool
  • 5 dl piim
  • 50 g sulatatud või

Juhised
 

  • Klopi munad suhkruga lahti
  • Sega juurde jahu, piim ja näpuotsaga soola ning sega ühtlaseks
  • Viimasena lisa juurde sulavõi, sega läbi.
  • Kuumuta suur pann
  • Lisa sobiv kogus tainast
  • Küpseta paar minutit keskmisel kuumusel, kuni pannkook on altpoolt kaunilt kuldne
  • Keera ringi ja küpseta ka teiselt poolt.
  • Mõnusat maiustamist!

Märkmed

Nipid ja soovitused:

  • Eriti mugav on kasutada spetsiaalset pannkoogipanni.
  • Meie tõstame suure kulbitäie tainast ühte panni serva, siis keerame-kallutame panni, nii et tainas valguks ühtlase õhukese kihina laiali. Tulemuseks on hästi ilusad ümmargused pannkoogid.
Märksõna pannkoogid

Kommenteeri

Recipe Rating