No products in the cart.

1. Privaatsuspoliitika

PRIVAATSUSPOLIITIKA
Mest OÜ töötleb klientide andmeid selleks, et osutada ja vahendada e-poe poolt pakutavaid teenuseid, samuti meie tegevust reguleerivate seadustega meile pandud kohustute täitmiseks ning üldistel ärilistel eesmärkidel.

PRIVAATSUSPOLIITIKA PÕHIMÕTTED:
Üldjuhul saame andmed otse Teilt, kui teete päringu meie veebilehe kaudu, telefoni või e-kirja teel või ostate teenuseid otse, meie juurde kohale tulles. Isikuandmeteks on andmed, mida klient esitab tellimuse vormistamisel: ees-ja perekonnanimi, aadress, telefoninumber, e-posti aadress, pangarekvisiidid.
E-poes oma isikuandmeid sisestades annate Te õiguse oma andmeid töödelda ning lubate kasutada teenuse osutamise eesmärgil. Mest OÜ ei edasta kliendi isikuandmeid kolmandatele isikutele, v.a kullerteenust pakkuvale ettevõttele, mis on vajalik toodete kliendile kätte toimetamiseks.
Mest OÜ Kooker tagab kliendi poolt esitatud isikuandmete kasutamise kooskõlas isikuandmete kaitse seadusega, eelkõige ulatuses, mis on vajalik tellimuse täitmiseks.

KLIENDI ÕIGUSED:
Kliendil on õigus nõuda oma andmete parandamist, kui need on muutunud või ebaõiged, samuti muudel õigusaktidega ettenähtud juhtudel. Kliendil on õigus oma andmete käitlemise kohta saada informatsiooni. Kliendil on õigus nõuda andmete töötlemise lõpetamist ning olemasolevate andmete kustutamist, kui see on vajalik tema õiguste seaduslikkuse tagamiseks, samuti muudel õigusaktidega ettenähtud juhtudel.

TURVALISUS:
Krüpteeritud andmesidekanal pankadega tagab ostu sooritaja isikuandmete ja pangarekvisiitide turvalisuse.
Mest OÜ rakendab kliendi isikuandmete kaitseks kõiki ettevaatusabinõusid, sealhulgas nii administratiivseid kui ka tehnilisi. Juurdepääs andmete muutmiseks ja töötlemiseks on ainult selleks volitatud isikutel. Kliendi esitatud isikuandmeid käsitletakse kui konfidentsiaalset infot.

PRIVAATSUSPOLIITIKA TINGIMUSED JA MUUDATUSED:
Mest OÜ jätab endale õiguse muuta privaatsuspoliitika tingimusi, avaldades kodulehel hetkel kehtiva privaatsuspoliitika ja tagades, et sõltumata muudatustest on klientide isikuandmete seadusjärgne kaitse tagatud. Palun külastage seda lehekülge uuendustega tutvumiseks korrapäraselt.
Privaatsuspoliitika osas tekkinud täiendküsimustega palume pöörduda e-posti aadressile info@kooker.ee

2. E-poe kasutustingimused

E-POE OSTUTINGIMUSED

Tellimistingimused:

Tellimuse palume esitada vähemalt 12 tundi enne tellimuse täitmise tähtaega.
Tellimuse täpsustamiseks/muutmiseks saab helistada Kooker kadaka 5192 0709 või info@kooker.ee

Maksetingimused:

Tasumine toimub ülekandega Krediidipank internetipanga vahendusel või Visa, MasterCard ja Maestro deebet- või krediitkaardimaksetena.
Pärast maksmist saate oma tellimuse numbri ja kinnituse e-maili teel.
Tasuda saab kohapeal, kinkekaardi, pangakaardi või sularahaga.
NB! Palun kontrollige, et tellimuskinnitus oleks saabunud teie e-mailile!
Kookide kättesaamisel palume on vajalik teada tellimuse numbrit või nime, kes tellimuse e – poest esitas.

Tarnetingimused:

Tellitud tooted saate kätte kohvikust Kookerr Kadaka kohvikus (Kadaka tee 5, Tallinna, sissepääs Laki tänava poolt) esmaspäevast pühapäevani 9.00-20.00.
Kullerteenust on võimalik tellida E-P 09.00-20.00.
Kullerteenuse hind Tallinan piires on 12€
Hind:

Kõik hinnad sisaldavad käibemaksu 20%.

Tellimuse tühistamine ja raha tagastamine:

Juhul kui soovite tellimuse tühistada, palun teatage sellest minimaalselt 5 tundi enne tellimuse täitmist e-mailile info@kooker.ee
Palun näidake kindlasti ära tellimuse number ja pangakonto number, millele soovite makse tagastust.
Ülalnimetatud tingimuste järgimisel kanname Teile raha tagasi 3 tööpäeva jooksul.
Kui esitatud tellimust ei ole õigeaegselt tühistatud või tellitud kaubale ei tulda järgi tellimuse täitmise päeval, ei kuulu tasutud summa tellijale tagastamisele.

Muu info:

E-poest tellimuste vormistamisega ja ostu sooritamise käigus teatavaks saanud personaalseid kliendi andmeid käsitletakse kui konfidentsiaalset infot. Mest OÜ ei avalda kliendi isikuandmeid kolmandatele isikutele ilma kliendi loata. Mest OÜ ja tema partnerid kasutavad kliendi personaalseid andmeid tellitud toodete kättetoimetamiseks.

Andmed:
Mest OÜ

Reg. number 14221503

Käibemaksu number EE101957308

Kadaka tee 5, Tallinn

3. Kutsu meid külla

Küllakutseid saab esitada info@kooker.ee

Lisainfo https://kooker.ee/kutsu-kulla/

4. Kookerite asukohad Tallinnas

Kookerit saad külastada Tallinnas Raekoja plats 1 ja Kadaka tee 5