Kadaka Kooker 5192 0709
Kadrioru Kooker 5192 0149

No products in the cart.

ResQ äpiga päästad toitu

Päästa minipannkooke ResQ äpis- vähendame üheskoos toiduülejääke

ResQ Club on uus lahendus, mis ühendab keskkonnasõbralikke toidukohti klientidega, andes müümata jäänud toidule võimaluse jõuda koju, mitte prügikasti. ResQ äpi kasutamine on mugav ja kiire ning võimaldab sul päästa erinevate restoranide, kohvikute ja toidupoodide müümata jäänud maitsvad tooted.

Kookeris valmistame iga päev värske taigna ning see tuleb samal päeval ära realiseerida. Loomulikult ei ole see alati õnnestunud ning see on meidki kurvaks teinud. Õnneks, olles äsja ResQ Clubiga liitunud, saame üleliigsed koogiportsud äppi sisestada ning pakkuda neid tunduvalt soodsama hinnaga. Nii saame anda olulise panuse toiduülejääkide vähendamiseks. Teeme seda väikeste sammudega, koogiportsjoni kaupa, kuid ainul nii saab kutsuda esile suuremat muutust ka laiemalt. See võib tunduda aeglase protsessina, aga 6 aasta jooksulon läbi ResQ päästetud juba üle 6 miljoni toiduportsjoni üle Euroopa!

Kasutamiseks lae alla tasuta äpp ResQ Club ning alusta päästmist kohe.  Seadista äpp kindlasti ka oma eelistustega, et ResQ saaks sind selle kaudu teavitada lähedalasuvatest pakkumistest. Ostu saad sooritada otse äpist ning minna sellele ise järele pakkumises viidatud ajavahemikul.

Leave a Comment