Kadaka Kooker 5192 0709
Kadrioru Kooker 5192 0149

No products in the cart.

Kooker Kalli Kadrioru kohvikus

Kooker Kadriorg ootab suuri ja väikeseid pannkoogisõpru

Kes Miiamilla Lastemuuseumis- ja hoovis mängimas käinud, see juba teab, et Kooker on seal juba pikemat aega proovinud kanda kinnitada. Esmalt ürituste raames, siis juba nädalavahetuseti treileriga ning kevade algul, esimeste soojadega lükati muuseumi endise kohviku aknad lahti ning seda süljenäärmeid täistuuridel tööle panevat magusmõnusat koogilõhna oli kaugele tunda.

Jahedate ilmade saabudes tuli aga aknad kinni panna ja lauad-toolid paika seada. Isegi šokolaadimasin sai jälle juhtme seina, et külalisi kuuma šokolaadijoogiga kostitada. Jah, nüüd saab lõpuks toas istuda! Meie kirju-mirju Pipi Pikksuka kohvikus on veel üht-teist sättimist, aga see polegi oluline, vähemalt on soe ja mõnus ning teid tervitavad alati säravad koogimeistrid, kes soovivad teie päeva rõõmsaks muuta.

Kohviku perenaine on armas Kalli, kellega puhusime juttu, et täpselt sotti saata, mis see Kadrioru Kooker siis õigupoolest on.

Armas Kalli, millega Kooker Kadriorus külalisi rõõmustab?

Kadrioru Kookeris ootame külalisi avali südame, lustaka kohvikuruumi ja maailma parimate minipannkookidega.

Mida Kadrioru kohvikus külalistele pakutakse ja mille poolest erineb see teistest Kookeri kohvikutest?

Kookeri tänavakohvikutele omaselt rõõmustame ka meie käsitöö limonaadide, maitsvate soojade jookide ja kuumade minipannkookidega. Ilmselgelt ei puudu meie kohvikust ka säravate silmadega heatujulised kookerid. Kohvik erineb teistest kohtadest ehk just ümbruses asuvate paikade poolest. Kadrioru Kookeri kõrval on suur välimänguväljak ja asume ühes majas väga armsa Miiamilla lastemuuseumiga.

Räägi meile täpsemalt ka asukohast. Kooker asub muuseumis. Mis muuseumiga tegu ja mida seal teha saab?

Nagu juba öeldud oleme rõõmsasti ühe katuse all Miiamilla lastemuusemiga. Siin on nii palju erinevaid ja huvitavaid ekspositsioone nii lastele mängimiseks, kui ka täiskasvanutele, meenutamaks enda lapsepõlve. Miiamillas korraldatakse erinevaid lastele mõeldud üritusi ja peoruumis saab privaatselt pidada sünnipäevi.

Millal on Kooker avatud ja kui suure seltskonnaga seal istuda saab?

Kadrioru Kooker on avatud iga päev kella 20-ni, nädala sees alustame küpsetamist kella 10st ja kõige magusamal ajal ehk nädalavahetusel on pannid kuumad juba kella 9st. Meile mahub külla mitu vahvat seltskonda.

Kas seal on võimalik ka näiteks lapse sünnipäeva pidada?

Igatahes! Meie juures on juba mitu toredat sünnipäevaseltskonda maiustamas käinud. Lisaks on muuseumis eraldi peoruum, kus saab läbi viia sünnipäevi nii väikestele, kui ka juba suurematele. Rõõmuga katame pidulistele ka laua kuumade kookide ja kõige muu maitsva Kookeri kraamiga.

Kas kooke on võimalik ka koju tellida? Kuidas?

Oo jaa, see on imelihtne! Kookeril on e-pood: kooker.ee, kus meie tooted nii paketikestena kui eraldi valikutena. Seal saab eriti hõlpsalt just enda lemmikud korvi tõsta, valida kättesaamise koht ja/või kulleriga kohale toomine. Lisaks saab meile alati helistada numbril: 5192 0149 või kirjutada info@kooker.ee  Kõik külalised on väga oodatud ka ise läbi astuma ning head-paremat kaasa haarama.

Kookeri peolauad on täiega popp teema nii kodustel sünnipäevadel, mängutubades, koosolekutel kui kõikvõimalike muudel tähistamistel.

Kadrioru Kookeri võrratuteks partneriteks on ka Wolt ja Bolt rakendused, mis võimaldavad samuti kiirelt ja mugavalt minipannkookideni jõuda.

 Mis on sinu enda sügisene koogi- ja koogi lemmik kombo?

Minu kõigi aegade lemmik kombo on pannkoogid soolakaramelli ja rohke tuhksuhkruga. Kõrvale Kookeri jäätee. Imeline!

Mis sina arvad, kas võib ümber lükata väite, et pannkoogid oleksid justkui ainult pühapäeva hommikute „must have“?

Pühapäeva hommikused pannkoogiküpsetamised on paljudel väga eriline ja kallis perega veetmise traditsioon ja ega me ju ei tahagi sellega võistelda. Kookeri minipannkoogid on küpsetatud rõõmustamiseks igapäevaselt.

Kuna meie pannkoogid on erinevate maitsetega, siis saad alati proovida midagi uut  ja ei näe põhjust, miks mitte süüa pannkooke kontoris peale tõsist koosolekut, maagilises pulmas või vahvatel sünnipäevapidudel.

Mis loob Kookeri kohvikutes alati nii mõnusa ja hubase tunde?

Meie sooja südamega ja hoolivad kookerid, kes tulevad iga päev tööle lai naeratus näol ja mõni vimka ka tagataskus. Kindlasti ka koduselt kutsuv magus pannkoogilõhn, mida on tunda juba kaugele. Ja ega see kõik ei õnnestuks, kui poleks kõiki neid vahvaid külalisi, kes meie juurde ikka ja jälle sammud seavad.

 

 

Leave a Comment